Detailbeskrivelse OpenAir

Boligen er i 2 plan. Stuetage med entre, badeværelse, bryggers, et værelse samt køkken-alrum.

I forlængelse af køkkenet ligger stuen, der bemærker sig ved at være et dobbelthøjt rum med gennemgående vinduesfacade, som sikrer et stor lysindfald i opholdsrummene.

1. sal er med 3 værelser og badeværelse. Boligerne er defineret efter størrelse, således at DBS 155 er boligen på 155 m2 i 2 plan, og DBS 158 er den tilsvarende bolig på 158 m2. DBS 155 er rækkeboliger hvor DBS 158 er endeboliger.

Forskellen udgør sig i gavlkonstruktionen, som giver de ekstra m2. De indvendige mål for de to boliger er ens Boligerne opfylder de gældende krav til energi og isolering, pt. BR. 2015.

Ved boligens opbygning og materialevalg er der lagt vægt på at sikre en lav vedligeholdelse, særligt udvendigt, hvor der er valgt materialer, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Den udvendige beklædning på facaden er således mursten, og cementplader. Produkter, der er kendt og anerkendt for meget lang holdbarhed.

Til hver bolig er der et redskabsrum på ca. 3,5 m2, forsynet med sortmalet træbeklædning.

Redskabsrummet er ikke vind- eller vandtæt og kan derfor ikke anvendes til opbevaring af ting, som ikke kan tåle vind og fugt.

Der er stadig ledige boliger i dette projekt