Kom på interesseliste allerede nu

På en meget flot beliggenhed i Solbjerg planlægger vi at opføre 20 boliger á 126-130 m2. Priser fra 2.399.500,- 

Boligerne er praktisk og funktionelt indrettet med et minimum af spildplads og der er lagt vægt på vedligeholdelsesfrie materialer.  Som køber er du medbestemmende på en række valg herunder gulvtyper, inventar og hvidevarer mv. 

Huset er indrettet med opholdsrummene samlet i husets stueplan, hvorfra der også er udgang til husets have. I stueplan finder man husets entré, et gæstetoilet med vindue samt et mindre bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Huset indeholder herudover 4 regulære værelser som sammen med et badeværelse udgør husets 1. sal. 

Arealet, hvor boligerne opføres, ligger som det sidste ubebyggede areal i et større udstykningsområde. Arealet støder mod syd op til et eksisterende boligområde med mange børnefamilier. Mod nordvest støder arealet op til Ravnholt Hede, som af Naturstyrelsen er udlagt til skovrejsningsområde. Der er foreløbigt rejst 130 ha ud af planlagt 315 ha. Både Solbjergskolen og indkøb kan nås via interne veje i boligområdet. 

Solbjerg er beliggende 16 km syd for Aarhus. Der er i Solbjerg flere dagligvarebutikker, vuggestue, dagpleje, børnehave, skole og idrætsforening og der er kort afstand til motorvejen, enten via Stilling eller via Hasselager.

Se billeder, plantegning, belliggenhed mv. af boligerne herunder.

Ring til Dennis Ankersø for, at høre mere om projektet på telefon 2142 3233.

Eller skriv dig på interesselisten ved at udfylde denne formular: 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.